Pilleovn med nem betjening og lavt støjniveau

Bor du i nærheden af Lolland Falster eller Sakskøbing, så kan du med fordel købe din næste pilleovn hos Brændeovnsspecialisten.​

Jeg forhandler et stort og velassorteret udvalg af pilleovne fra Thermorossi.

Thermorossi er formentlig den producent, der fremstiller de pilleovne, der er lettest at betjene og som samtidig også er de mest lydløse. En pilleovn fra Thermorossi kan desuden monteres med en ekstern termostat, så rumtemperaturen altid vil være den samme.

Hvorfor vælge en pilleovn?

Der er mange fordele ved at vælge at anskaffe sig en pilleovn. En af dem er, at den kan passe sig selv, når man først har fyldt piller på fyret. Så slipper man for løbende at skulle holde øje med det.

 Derudover har man selv mulighed for at regulere temperaturen i rummet ved hjælp af en termostat. På den måde kan man holde varmen på det samme niveau, efter man har startet fyret.

Kontakt mig og hør mere

Har du spørgsmål, eller kunne du godt tænke dig at høre mere om fordelene ved en pilleovn, så er du meget velkommen til at kontakte mig hos Brændeovnsspecialisten. 

Jeg kan kontaktes på telefon 54 84 22 26, men du kan også sende en e-mail til mig på braendeovnsspecialisten@gmail.com, hvis du foretrækker det.

​Brændeovnsspecialisten v/Søren Skaarup   |   Nr. Ørslev Bygade 25, 4800 Nykøbing F   |   Telefon.: 54 84 22 26   |   Mail: braendeovnsspecialisten@gmail.com